Combat Archery inomhus

Loading...

Combat archery inomhus

Nu kör vi Combat Archery Tag förutom olika hallar i Göteborg även på Prioritet Serneke Arena – Årets sportanläggning 2015. Vi kör i en av sporthallarna i mån av plats.  Där kan vi även ordna lunch, konferens, övernattning, spa, gym och även andra aktiviteter som Fäktning, Bubble football, Segway, Fotbollsturnering, Längdskidåkning.

Combat Archery är en ny aktivitet direkt från USA där det på senare tid har ökat lavinartat i popularitet. Spelet är som paintball, fast med riktiga pilbågar istället för gevär.

Alla våra bokningar börjar med närmare 20 minuter säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Vi har märkt hur roligt det är att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare. Vi har en hel drös av roliga och originella lekar som ni kan välja mellan. Bland annat vanlig Combat archery-spökboll och det mycket uppskattade; Capture the Flag.

Nu på vintern kan man spela i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst. Ni behöver inte spendera tid på att leta efter passande lokal, vi vet var de finns och löser det på nolltid. Sedan återkopplar vi till er med ett par alternativ och ni får själva välja vart och när ni vill köra. På sommaren kör vi utomhus och bygger upp vad som liknar en paintballbana.

Vi är först och störst i Göteborg på Combat Archery Tag. Boka ert företagsevent hos oss. Eller varför inte Svensexan, möhippan eller kompisträffen? Vi har 10 års erfarenhet av eventbranschen. MER INFO HÄR

LÄS MER OM COMBAT ARCHERY TAG

Företagslöpning